|
Image
Image
Albert Meijer
Role
Advisor Culture - Creative Europe
Email
a.meijer [at] dutchculture.nl
 

NEMO’s European Museum Conference: Can we talk? Museums facing polarisation

Image
Image

NEMO’s European Museum Conference: Can we talk? Museums facing polarisation

Van 10 tot 12 november 2024 vindt in Sibiu, Roemenië, de Europese Museumconferentie "Can we talk? Museums facing polarisation" plaats, georganiseerd door NEMO.
Cultuur

Van 10 tot 12 november 2024 vindt in Sibiu, Roemenië, de Europese Museumconferentie Can we talk? Museums facing polarisation plaats, georganiseerd door NEMO (Network of European Museum Organisations). Deze conferentie richt zich op de cruciale rol die musea kunnen spelen in de hedendaagse democratieën, die steeds meer onder druk staan.

NEMO nodigt musea, museumprofessionals en geïnteresseerden uit om het programma van de conferentie vorm te geven door een voorstel in te dienen. Dit kan tot en met 19 juni 2024. Er zijn drie thema's waarop ingespeeld kan worden via de open call: deelnemen aan inspirerende paneldiscussies, workshops faciliteren of presenteren in de SLAM.

Meer informatie over de call for participation is te vinden op de NEMO-website, waar ook een pdf-versie beschikbaar is. De registratie om als deelnemer aan de conferentie deel te nemen opent medio juni 2024.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst en de impact van musea in onze samenleving, biedt deze conferentie een uitgelezen kans om ideeën uit te wisselen, te netwerken en samen te werken aan oplossingen voor de uitdagingen van vandaag.

Mis deze kans niet om bij te dragen aan en deel te nemen aan een belangrijke discussie over de rol van musea in onze huidige samenleving.

Registratie
Voorstel indienen: tot en met 19 juni 2024
Registratie deelnemers: opent medio juni 2024
Locatie: Sibiu, Roemenië
Data: 10-12 november 2024

Did you find this information useful?
0